Landgoed De Hooge Weide foto

Nieuws

In 2019 hopen wij de deuren van onze tweede accommodatie te kunnen openen voor gasten! Naast de boerderij op het erf komt er "De kooierij" bij. Deze is geschikt voor 24 personen en heeft 8 slaapkamers op de begane grond met met eigen badkamer (douche, wastafel en wc) en televisie. Er zijn vier 2-persoonskamers en vier 4-persoonskamers.

De inrichting wordt modern, maar blijft huiselijk, zoals we nu ook in de Boerderij aanhouden. Een professionele horeca vaatwasser voor snelheid en gemak en grote horeca koelkast voor de boodschappen. Een lang kookeiland met 2 kookplaten (8 pitten. inductie) en op het eind een biertapinstallatie! Gezellig je eigen biertje tappen (bierverhuur via ons). Wederom een lange eettafel om met zijn allen samen te tafelen en een gezellige zithoek rondom de open haard

De accommodatie heeft een eigen tuin met parkeerplaats. Vanuit de openslaande deuren kom je op het terras waar je uitkijkt over de tuin en de natuurgrond. In de hoek, een beschuute plek voor de wellness. Tijdens uw verblijf heeft u ook bij deze accommodatie de beschikking over een buitensauna en hottub.

Onderstaande impressie beelden geven een indruk van de nieuwe accommodatie. Kleur en materiaalgebruik kunnen afwijken.