Landgoed De Hooge Weide foto

Groepsaccommodatie

De Hooge Weide, groepsaccommodatie tot 24 personen

De Hooge Weide is royaal en modern landelijk ingericht. Centraal is de living met de traditionele haard en zijn authentieke tegeltjes, waar u in de wintermaanden een heerlijk warm vuur kunt stoken. Daarnaast is er een aparte eetkamer met ruimte voor 24 personen. Voor de kinderen is er een zeer ruim aanbod aan perse videofilms en een speelhoekje, dus ook bij slecht weer hoeven zij zich niet te vervelen. De keuken is van alle gemakken voorzien: 2 vaatwassers, een combimagnetron, 2 koelkasten/diepvriezen en een ruim 5-pits fornuis met riante oven voor die heerlijk zelfgemaakte appeltaart...  In het dorp zijn een aantal zeer goede restaurants die ook cateringfaciliteiten bieden, dus u kunt het uzelf ook gemakkelijk maken.

Wellness faciliteiten

Er zijn wellness faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken. In de tuin kunt heerlijk relaxen in de houtgestookte hottub of gebruik maken van de traditionele sauna.

Grote boerderijtuin

U heeft de beschikking over de gehele boerderijtuin van circa 2000 m2, waar u heerlijk actief bezig kunt zijn. In de tuin ligt een voetbalveld en voor de kinderen is er een trampoline en speeltoestel aanwezig.

Kastelendorp

Rondom de locatie liggen 8 kastelen, waartussen prachtige routes zijn uitgezet. Uiteraard kunt u ook per fiets of zelfs te voet een aantal kastelen bezichtigen.

Ligging van de Hooge Weide

De Hooge Weide is gelegen in het pittoreske Vorden, nabij de prachtige Hanzesteden Zutphen en Deventer.